Anala sexleksaker

Anala sexleksaker är något som kan vara väldigt skönt både för män och för kvinnor, för väldigt många så kan även en anal vibrator föra orgasmen till en helt ny nivå, då pratar jag som sagt både om kvinnor och män, männen har sin g-punkt i anus vilket gör att om man köper den rätta vibratorn så stimulerar det g-punkten och gör orgasmen mer intensiv.

Kvinnor har öven en g-punkt där och det har samma effekt där, kvinnor kan dock få fler orgasmer vilket gör att anala lekar är väldigt intressanta.

Vilken vibrator ska man då ha? Jo, personligen skulle jag säga att ska du skaffa en vibrator för första gången så ta en som inte kostar så mycket t.ex. “Rocks-off Quest Prostate Bullet Blue” den är extremt bra som en nybörjar vibrator.

Den är liten och inte så extremt dyr, den har 10 olika vibrationslägen och mönster och är  100% vattentät.

Anala sexleksaker
Anala leksaker

Skulle du däremot vilja ha en dyrare vibrator som är bättre, större och kostar mer så ksa du kolla på “Rocksoff Naughty Boy Black 7 Speed” vilket är den som kar blivit klassad som bäst i test.

Den är utrustad med 7 olika vibrationslägen och är formad för att stimulera g-punkten och samtidigt mellangården. Den är gjord av silikon som gör den lätt att rengöra.