Analsex ska inte göra ont

Analsexleksaker??

Analsex ska inte göra ont, men många lider verkligen under analsex och då är det hel helt fel.

Om analsex gör ont finns det både saker att tänka på, och produkter som hjälper till så du inte fåt ont, utan istället kan få ut det man vill av analsex. Njutning!

1, Ha aldrig bråttom att komma igång när det gäller analsex. Låt inledningen ta ordentligt med tid. Det är ändå en muskel, en ganska stark sådan, som penis ska vidga. Och tänk på det: den ska vidgs, och det gör man långsamt, långsamt, så ger den med sig.

2, Hon måste slappna av för att muskeln ska slappna av, så ha ett ordentligt förspel och gör ingen stor grej. Visa henne att du inte stressar på! Och börja gärna med ett finger för att vidga lite, eller använd ett buttplug finger. Och glöm absolut inte bort att det redan här behövs rikligt med glidmedel!

3, När det sedan är dags för själva penetreringen, så använd riktigt mycke glidmedel, och se till så även hela penis är insmörjd med glidmedel.

4, Låt penis bara komma in ett par centimeter, och vänta med att glida länge in, men småjucka lite utan att glida in längre.

Kommuicera med din partner om det känns okej. När det känns okej kan man glid in SAKTA en någon centimerer till.

5, När du kommit med ungefär 5cm är du helt klart förbi muskeln, och kan penetrera fullt men gör det i långsam fart men det ska inte vara nödvändigt att göra det i etapper med flera stopp. Nu är det bara köra på!

Skulle hon ändå tycka att det gör ont och är obehagligt, trots att ni har mycket glidmedel, beror det nog på att hon spänner sig och inte är avslappnad. Det kan liksom låsa sig för henne, att hon är så beredd på att det ska göra ont med analsex så hon inte kan slappna av baktill.

Då rekommenderas starkt vår produkt Anal Exxtreme Spray som är en muskelavslappnande spray för analsex. Man sprayar helt enkelt ett par spray mot analöppningen så verkar den muskelavslappnande inom någon minut. Använd sprayen direkt, innan ni smörjer med glidmedel, så inte glidmedlet hamnar som en hinna och hindrar sprayen att absorberas och verka.

De produkter du behöver för ett skön analsex hittar du under kategorin Analsex i navigationsmenyn, där du hittar både sexleksaker för analsex och andra produkter som exempelvis muskelavslappnande för analsex.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *