BDSM Leksaker

Om du eller din partner är intresserad av BDSM så kommer dessa leksaker att hjälpa till något otroligt, vi kan börja med “Fetish Fantasy Ball Gag & Nipple Clamp” vilket är en ballgag men klämmor för bröstvårtorna och dn här är perfekt om du eller din partner gillar att vara underlägsen i sängen och den har silikon på klämmorna för att insta göra skada,den ger en otrolig upplevelse i sängen.

Sen har vi även dom viktigaste sakerna när det kommer till BDSM och det är till en början “Easy Toys Fetish Hogtie With hand And Anklecuffs” som håller dig eller din partner i ett underläge då både händer och smalben ä fast i en läge bakom ryggen.

BDSM Leksaker
BDSM vuxenleksaker

Nu kommer vi till det roliga och det är piska och paddles då finns det ett par som jag gillar och det är “Rimba Whip Of 12 Plaited Strings Black” viket är en piska som är gjord både för hårda smällar med mycket smärta eller lite lösare för mer av en njutning. 

Till slut har vi “Rimba Paddle Whip Decorated With Rivets” vilket är en paddle för mer av en smisk känsla, om du vill smiska utan att använda dina händer.

bondage sexleksaker
BDSM Sexleksaker