Massagestavar & Dildos

I årtusenden har både kvinnor och män njutit av penetrering av dildos – det har hittats fynd som är över 30 000 år gamla, i Tyskland. Från den tiden fram till bara för ett 20-tal år sedan, var dildos tillverkade av glas, sten, trä och andra naturliga mterial – så som elfenben. Det finns tusenåriga skrifter om dildos som används och skrifterna är både dikter och direkt fakta. Till och med Shakespeare skrev om didos i sin hisstoria ‘Vintersagan’. Med andra ord är denna typen av sexleksak uråldrig -och lika skön idag som för tusentals år sedan.

Idag tillverkas dildos och massagestavar av en uppsjö olika material. I vårt sortiment hittar du stavar av allt från ABS-plast – som är riktigt hårda, till TPE – som känns precis som riktig hud.

Bland våra produkter hittar du noga utvalda dildos och massagstavar, som har olika funktioner, design och material. Allt för att det ska finnas en dildo för varje kvinnas smak! Bland våra dildos hittar du tillverkare som Basix – som tillverkar dildos som är 100% latexfria, Pipedream och deras King Cock serie – som ser otroligt realistiska ut och dildos från You2Toys – som har olika material, former och egenskaper.

Dildos och massagestavar är egentligen samma sak – och de fyller samma funktion – att stimulera vaginalt eller analt, men de kallas för olika namn. I regel är en dildo – även kalld dong – en massagestav som är mjuk och naturtrogen, medans en massagestav brukar vara berikad med vibrator och kan ha oändligt många olika former. En sak är i alla fall helt säkert – och det är att detta är en utav världens absolut mest uppskattade och njutbara sexleksaker!

Mr. Rabbit

Detta är en utav de mest uppskattade sexleksakerna för kvinnor som finns på marknaden! Mr rabbit har funnits på marknaden sedan 90-talet, och den fick ett rjält uppswing efter att Carrie – under Sex and the City’s första säsong – avnjöt denna fenomenala massagestaven! Detta är enförhållande ny sexleksak – om man jämför med de traditionella massagetavarna, men de är minst lika populära som den odödliga klassikern.

Mr Raabbit har fått sitt namn ifrån att de tidigaste modellerna var formade som penisar och längst ner på staven finns en klitorisstimulator som i regel ser ut som en kanin med kittlande öron.

De första moellerna – som än idag är populära – styrdes med en fjärrkontroll som var kopplad till staven med en sladd. Idag är de flesta modellerna berikade med kontrollen nertill på staven, vilket har både förelar och nackdelar. De flesta Mr Rabbit stavarna har ingjutna roterande pärlor i sig, som roterar i takt med toppen – som ger slidväggarna obeskrivlig stimulans. Förutom denna underbara funktionen har den klitorisstimulatorn nertill som kittlar och smeker klitoris samtidigt som staven avnjuts. Många kvinnor kan inte få orgasm genom enbart vaginalstimulans – och då är denna modellen av sexleksak en obeskrivligt bra sort.

I vårt sortiment finner du Mr Rabbit av olika modeller, storlekar, material och funktioner. Det finns modeller som har en böjd topp upptill som erbjuder fantastisk G-punktstimulans men även enklare modeller som enbart har vibrator. Det kommer ständigt ut nya modeller av denna fenomenala sexleksaken, och vi jobbar ständigt på att hålla sortimentet uppdaterat.

Bara för något år sedan kom en av våra populäraste tillverkare – Lelo – ut med Ina Wave, som erbjuder ännu mer njutning med hjälp av en ‘guppande’ topp. Men det finns även modeller som stöter in i vaginan – utan att du behöver röra staven alls.

Som du säkrt förstår så finns det en uppsjö av olika modeller av denna populära sexleksaken, och vi jobbar ständigt med att hålla vårt sortiment fyllt med det senaste – men även odödliga favoriter.

Detta är tveklöst en sexleksak som varje kvinna borde ha i sin ägo!

G-punkt

G-punkten har fått sitt namn efter mannen som upptäckte den, gynekologen Ernst Gräfenberg.

Under en undersökning han gjorde 1944, tog hjan fram en studie om just g-punktens inverkan på kvinnors orgasm. G-punkten sitter en bit upp i slidan mot venusberget, och den punkten trycker på urinblåsan, vilket kan ge extra intensiva orgasmer.

G-punktsvibratorer har en lätt böj som stimulerar g-punkten exakt. Dessa vibratorer finns i mängder av designer, men alla har den gemensamma böjen i toppen. Vissa behöver så gott som ingen stimulans alls på g-punkten, medan andra behöver massor. Därför finns dessa stavar med mängder av olika vibrationsfunktioner och vibrationsstyrkor. Vissa behöver inga vibrationer alls, utan bara ett lätt tryck. Det bästa för att testa sig fram, är med fingrar, eller att man införskaffar en massagestav, och först provar utan vibrationer.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *