Penisring med vibrator till båda

En penisring med vibrator gör underverk för henne, men vill även han få ut maximal njutning ska ni skaffa en penisring med vibrator till båda! Låt en vibrator som sitter ovanpå penisringen komma emot och stimulera klitoris när han rör sig in och ut, och låt en annan vibrator som sitter underst på penisringen ge sköna vibrationer till hans pung.

Penisringar tillhör absolut sexleksaker!

Säg penisring och många från den gamla tiden tänker på erektionsproblem. Men den tanken tillhör som sagt den gamla tiden…

Penisringar har utvecklts till små njutningsmaskiner, och penisringar tillhör absolut sexleksaker idag. En penisring har i grunden kvar sin funktion med att göra ståndet hårdare och ådrigare, men samtidigt har tillverkarna av sexleksaker piffat till dem en aning. Det har man gjort genom att utnyttja dens placering – på bästa plats för att stimulera riktigt bra, och den rör sig mellan båda som har sex när mannen rör sig in och ut.

Penisringar med avancerad vibrator

När tillverkarna av sexleksaker sett att marknaden gillar penisringar som ger vibrationer, har man så klart utvecklat dem. Men hur utvecklar man en penisring? Jo, på samma sätt som med allt annat – man gör det efterfrågade bättre och mera effektivt. Sagt och gjort så har man försett penisringarna med avancerade vibratorer där man nu mera ofta kan justera både hur starka vibrationer man önskar och på vilket sätt vibrationerna ska levereras. Man kan välja om det ska vibrera hela tiden, om vibrationerna ska gå upp och ner som i vågor, om vibrationerna ska komma pulserande osv.

Penisring för hårdare erektion

Använd en penisring för hårdare erktion oavsett om du har problem med svikande erektion eller ej. Penisringen hjälper hjälper dig hålla blodet kvar i penis, även då den tänkt svika dig…

Har du erektionsproblem har du betydligt större möjligheter att behålla ståndet med en penisring. Och den som inte alls har problem med erektionen kan istället få extremt hårt stånd och den blir mera ådrig, och den hjälper dig att behålla ståndet längre eller helt efter utlösning.

Vi har penisringar som är helt passiva men även de som har vibrator på sig som stimulerar både honom och henne. Hon får del av vibrationerna när vibratorn kommer mot klitoris. En penisring hör alltså hemma bland både sexleksaker och som hjälpmedel vid erektionsproblem, men ett gemensamt oavsett varför just du använder den – de gör sex ännu bätte!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *