Populära BDSM-leksaker som kryddar till sexlivet

För tips och råd på fräcka BDSM-leksaker har du kommit till den rätta platsen. Vi ska nämligen lyfta fram ett antal sexleksaker som får det att hetta till i sovrummet. Det rekommenderas också att du läser på om BDSM är något för dig innan du börjar med en partner. Det är viktigt att ni båda två befinner er på samma våglängd och har öppen kommunikation så att ni hittar någonting som båda tycker om.

Tips på spännande BDSM-utrustning

Det finns ingen avsaknad av BDSM-utrustning, så börja leta efter dina favoriter redan idag. Du har fräcka alternativ såsom bland annat ögonbindlar, piskor samt hand- och fotbojor. Ni kan också använda er av särskilda BDSM-rep för att binda ihop ben och armar, eller möjligtvis för att binda en av parterna vid sängen. Som ett extra fräckt inslag kan ni prova på ballgags, kedjor eller svarta dräkter som täcker mestadels av kroppen.

Föredrar ni lite mer hardcore BDSM? Varför inte då kika närmare på de olika kukburarna eller prova på elektrostimulans? Det finns ett flertal leksaker som ger ofarliga elektriska stötar för att bokstavligt talat tända gnistan i förhållandet.

Om ni vill säkerställa att glidmedel och andra vätskor inte hamnar på möbler eller golv kan ni köpa till ett fetischlakan som är mycket enkelt att rengöra efter användning. På tal om möbler finns det dessutom en hel uppsjö av sexmöbler som låter er inta positioner som inte annars hade varit möjliga. När allt är sagt och gjort finns det nästan hur mycket som helst inom världen av BDSM.

Olika kits och kalendrar

Att välja ut en och annan BDSM-leksak kan vara trevligt, men vad sägs om ett helt paket med flera olika leksaker? Du kan göra upplevelserna i sovrummet extra spännande genom att beställa ett BDSM-kit som innehåller allt du behöver för en lyckad BDSM-session. Ett av dessa kit kan bland annat bestå av en ögonbindel, rep, piska, handbojor, fotbojor, halsband samt gagball. Det här är särskilt passande för dig som är ny inom världen av BDSM och inte än är hundra på vilken utrustning du bör köpa.

Även BDSM-adventskalendrar är utomordentligt spännande. Dessa kalendrar kan du antingen köpa till dig själv eller som en sexig julklapp till din partner. Vissa kalendrar har innehåll värt tusentals kronor, och visst är det spännande att inte vara helt säker på vilken utrustning ni kommer att få. Ta de fräcka lekarna i sovrummet till en helt ny nivå genom att antingen satsa på ett BDSM-kit, en adventskalender eller så köper du helt enkelt enskilda leksaker att prova på. Kom ihåg att öppen och ärlig kommunikation är det allra viktigaste för att säkerställa att ni båda är nöjda och glada!

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *