Underkläder

Sexiga kläder och underkläder fungerar som en sexleksak i sig, de små tygbitar som skyler våra intimaste delar är väldigt bra på att sätta igång fantasin och väcka passionen. Lekosmek säljer kläder och underkläder med spexiga teman, öppna kupor och trosor, sexiga stockings och spännande accessoarer.

Vi säljer även sensuella kläder och underkläder för både honom och henne i alla storlekar, även plus size. Som present vid jul, alla hjärtans dag, födelsedag eller bara för att andan faller på så är sexiga kläder och underkläder en utmärkt gåva som definitivt uppskattas av mottagaren men i många fall också av givaren.

Öppna Trosor

Öppna trosor är både effektiva och sexiga! Ingen vet att man har öppna trosor under de vanliga kläderna, så de gör att man kan busa när man vill.

I vårt sortiment med öppna trosor hittar du olika modeller, färger och material. Allting från söta med rosetter, till vinyl.

Stockings & Stay Up’s

Vad många inte vet, är att det är stor skillnad på modellerna.

Stockings är den klassiska strumpan som sitter uppe med hjälp av en höfthållare. Bland våra stockings hittar du de klassiska, och super heta, med söm bak till, men även de med nät och läckra dekorationer.

Stay up’s sitter uppe med hjälp av silikonband på insidan längst upp på strumporna. De modeller vi säljer mest av är de med en bred spetskant upptill. De strumporna passar lika bra till festen som till sängkammaren.

Både stockings och stay up’s både känns och är lyxigare än vanliga nylonstrumpor.

Outfits för rollspel

Förutom sexiga trosor och set med underkläder, så har vi läckra kostymer för rollspel. Du hittar Frensh Maid outfits, sköterska kostymer, school girl… Ja, vi har de flesta.

Enligt undersökningar som gjorts, så är det fler som använder Frensh Maid outfits i sina rollspel, än school girl uniformer.

Förutom att man går in i en roll i sin outfit, så både utstrålar man och känner sig mer sexig. Par som utöver rollspel i klädkammaren, har oftast en sundare relation än de se om inte har rollspel. Forskare tror att det beror på att man går in i sin roll vid rollspelet, och kan då dela med sig av sina drömmar och fantasier på ett helt annat sätt än vid vanligt sex. Alltså lär man känna sin partner på ett mycket bättre sätt.

Vi har även produkter för att komplettera din outfit, så som matchande strumpor och halsband.

Kroppsstrumpor

Kroppstrumpor, även kallade bodystockings och catsuits, finns i mängder av olika modeller, färger och material. Dessa hela outfits har oftast öppen gren, vilket gör det mycket enklare att busa i outfiten.

I vårt sortiment hittar du kroppsstrumpor i spets, som lämnar lite kvar åt fantasin, men även de som är helt i nylon som döljer lite mer.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *