G-punkt vibrator

har en böjd topp för att lättare kunna stimulera g-punkten. Det man kallar G-punkten är ett område som ligger ca 3 cm in i slidan upp mot magen och som är känsligt för beröring.

G-punktsvibratorer är en utveckling av sedvanliga sexleksaker, speciellt anpassade för hennes njutning. Med en G-punktsvibrator får man en njutning som är intensiv och utmanande.

De ergonomiskt utformade G-punktsvibratorerna är stavar som formats speciellt för kvinnans njutning och lusta. Med en G-punktsvibrator kommer man lätt åt den kanske mest erogena zonen av alla, G-punkten och kan uppleva intensiv njutning på ett enkelt och bekvämt sätt.

G-punkten är en kvinnas starkaste erogena zon. Den finner man på slidans främre vägg, ca 5 cm in i slidan. När man masserar det området sväller G-punkten och intensiva lustsignaler skickas till hjärnan. Vid upprepad beröring och massage får man en så kallad G-punktsorgasm. Och en G-punktsorgasm är en extremt intensiv och njutbar orgasm.

Till skillnad från klitoris, som partners och enskilda lätt kan hitta och stimulera genom beröring i alla möjliga sexlekar, kan det vara svårare att komma åt G-punkten för att på ett effektivt och njutningsfullt sätt leda sig själv eller sin partner till orgasm. Med en G-punktsvibrator kommer man lätt åt G-punkten.

G-punktsvibratorer ser ofta ut som vanliga sexleksaker men är en stav formad just för att komma åt G-punkten. Den speciella G-punktsvibratorn är ergonomiskt utformad och kommer ofta i en stilfull design som tilltalar henne, samtidigt som den är effektiv. För att enklare kunna stimulera G-punkten är staven böjd på toppen så att man lätt finner rätt ställe att massera.

Genom en speciell G-punkstav blir effekten av staven klart högre och njutningsfullare än med en vanlig stav. Många som valt en G-punktsvibrator går inte gärna tillbaka till de sedvanliga rakare stavarna som inte kan komma åt på samma sätt. För en G-punktsorgasm är något som man söker om och om igen.

G-punktsstavarna produceras i olika material, varav de flesta varianter är av ett hårt material för att få en riktigt bra effekt. Sedan finns det flera olika utföranden och design. Man kan lätt välja en G-punktsstav som man tycker passar de egna behoven.

En extra njutning får man om man använder ett vattenbaserat glidmedel när man använder staven. För att rengöra staven använder man l

Ställningar för att komma åt g-punkten

Ligg på rygg och sära på benen eller ligg på mage. Placera din handflata på din vulva och för sakta in ett finger in i din vagina (använd lite glidmedel om det skulle underlätta). Böj ditt finger så det möter främre väggen av din slida (en slags “kom hit”-rörelse). Kvinnans fysiologi i underlivet är individuell, men någonstans mellan 2-8 cm upp i slidan, kan du känna en skrovlig eller lite ojämn yta. Ytan på g-punkten känns annorlunda i jämförelse med den annars så typiska lena ytan på slidväggarna. När du är upphetsad kan g-punkten svälla, så var uppmärksam på och lär känna dess konturer och känslighet. G-punkten reagerar på pressande rörelser och ett sorts lätt tryck. Så använd det böjda fingrets rörelser för att skapa ett lätt pressande stimuli.

En g-punktsstav underlättar

För många känns det lättare att utforska och stimulera g-punkten med en sexleksak avsedd för ändamålet. En g-punktsstav eller g-punktsvibrator kan vara till stor hjälp och njutning. Applicera lite glidmedel på din leksak och (om det är en stav med böjd ände) för in den med det böjda huvudet uppåt mot främre slidväggen. Rör staven sakta och mjukt och tänk på att det kanske inte alls krävs en djup penetration beroende på var din punkt sitter i höjd. Experimentera kring hur mycket rörelse och/eller tryck du vill ha mot din g-punkt. Vissa kvinnor vill ha ett konstant tryck mot området, vissa tycker om när de känner vibrationer mot g-punkten. Men gemensamt för de flesta kvinnor som åtnjuter stimulans av g-punkten är ett fast tryck mot området. I början kan det vara en hjälp att tänka att du använder din leksak som för att “klia” på din g-punkt. Rör g-punktsstaven eller g-punktsvibratorn med korta, fasta rörelser. Variera dig mer när du väl kommit igång. Det viktigaste är inte att få en g-punktsorgasm, så stirra dig inte blind på det, utan fokusera på njutningen du får av att stimulera dig själv. För att så småningom kunna utveckla en orgasm är det bra att hålla i tanken att g-punkten behöver direkt stimulans och gärna i form av fasta rörelser och konstant tryck, eftersom själva g-punkten befinner sig cirka 1 cm under själva slidväggen.

G-punktsstav eller g-punktsvibrator är en fallosliknande atrapp med en böjd ände för att kunna stimulera slidväggen. Huvudet på staven är formad på ett speciellt sätt för att lättast kunna ha effekt på g-punkten. Hur mycket penetration som krävs är olika eftersom kvinnors individuella fysiologi kräver olika nivåer av stimuli. G-punktsstavarna är vanligtvis gjorda av de material som övriga sorters stavar, dildos och vibratorer består av, det vill säga av silikon, gelé, glas, plast eller gummi. Idag finns ett stort urval av g-punktsstavar och g-punktsvibratorer att välja mellan.

Bra samlagsställningar

När det gäller samlagsställningar för att stimulera g-punkten så är det, liksom så mycket annat inom människans sexuella upplevelser och erogena zoner, individuellt och kräver tålamod och experimenterande. Men det är lättast att komma åt g-punkten med penis i de samlagsställningar där penetrering sker bakifrån. Här kommer några tips på ställningar:

    Kvinnan gränslar mannen och lutar sig bakåt

    Missionären med kvinnans ben uppfällda framför mannen

    Skedpositionen

    Båda sittande med ansiktena mot varandra

    Bakifrån med kvinnans axelparti lågt

Ljummet vatten och en mild tvål.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *